Uit liefde voor paarden,
de missie van The Groom

The groom stable

Waarom doen we het?

Bij ons staat het welbehagen van paard en ruiter centraal. Of het nu paardrijden als recreatie is of voor de sport, het moet fun zijn voor paard en ruiter en dit in de beste omstandigheden.

Hoe doen we het?

We houden ervan om een nauw contact te hebben met de klant. Vandaar dat we persoonlijk de klant te woord staan en helpen. Dit in een ongedwongen kader. De klant moet zich op zijn gemak voelen en verdient een persoonlijk contact.

Voor wie doen we het?

Zowel in de pensionstalling als in de ruitershop wordt iedereen welkom geheten, van professionele fokker tot particuliere recreatieruiter. De pensionstalling is uiteraard enkel toegankelijk voor de huurders. De ruitershop is voor iedereen die op zoek is naar de juiste paardenvoeding en materiaal.

Het team van The Groom

Nancy Geirnaert en Johan Stampaert runnen samen The Groom en staan in voor de dagelijkse verzorging van de pensionpaarden en het beheer van de ruitershop. Onze ervaring binnen de paardensport komt vooral uit de nutritionele begeleiding van sportpaarden, fokpaarden, recreatiepaarden en paarden met specifieke metabolische problematiek.

Zowel in de shop als in de stallen zijn we er om de klanten en hun paarden bij te staan in het zoeken naar de juiste voeding aangepast aan de gevraagde inspanningen van het paard of specifieke nutritionele behoeftes.

Johan Stampaert

Johan Stampaert

Nancy Geirnaert

Nancy Geirnaert

close menu